ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»+ عکس

سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری درباره پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی گفت این دو متهم در مقاطعی همکاری‌هایی با دولت متخاصم آمریکا داشتند. تسنیم به جزئیاتی از پرونده این دو نفر را منتشر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  مرکز رسانه قوه قضاییه درباره احکام صادره شده برای نیلوفر حامدی و الهه محمدی که در روزهای ابتدایی اغتشاشات سال گذشته دستگیر شده بودند، اعلام کرد پس از برگزاری جلسات دادگاه و تحقیقات به عمل آمده، اخذ آخرین دفاع از متهمان و ملاحظه لوایح دفاعیه وکلای مدافع، شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران رأی پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی را صادر کرد.

 

بر اساس رأی صادره، خانم الهه محمدی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا، به تحمل 6 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

 

خانم نیلوفر حامدی نیز به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا به تحمل 7 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

 

سخنگوی قوه قضاییه پیش تر ضمن تصریح بر این نکته که موضوع اتهامی دو خبرنگار «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» ارتباطی با گزارش مرگ مهسا امینی و حرفه خبرنگاری آنها ندارد، گفته بود: این دو متهم در مقاطعی همکاری‌هایی با دولت متخاصم آمریکا داشتند که به زودی گزارش کاملی از این موضوع در اختیار عموم ملت بزرگوار ایران قرار خواهد گرفت.

 

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از برخی منابع مطلع حاکی از این است که الهه محمدی و نیلوفر حامدی هردو سابقه ارتباط با "غنچه قوامی" داشتند و سال 97 به کمپین دیده‌بان آزار پیوستند؛ قوامی که تابعیت انگلیسی را دارد سال 93 به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام دستگیر شده است.

 

 رسانه‌های معاند تلاش داشتند بازداشت "قوامی" را به دلیل حضور غیرقانونی او در ورزشگاه و تماشای مسابقات والیبال نشان دهند؛ اما دادستانی با رد این موارد، علت دستگیری وی را فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و ارتباط با دست‌اندرکاران و مرتبطین شبکه‌های ماهواره‌ای ازجمله شبکه‌ بی‌بی‌سی فارسی و اپوزیسیون خارج از کشور و شرکت در تجمعات و راهپیمایی‌های ضدنظام اعلام کرد.

 

منابع امنیتی به تسنیم می‌گویند: خانم‌ها "حامدی و محمدی" در سفرهای مشکوک به خارج از کشور، دوره‌های آموزش خبرنگاری زیر نظر موسسات براندازی وابسته به آمریکا برای ایجاد بحران و آشوب دیده بودند.

 

به گفته این منابع، نیلوفر حامدی در سال 98 با سفر به آفریقای جنوبی در یکی از دوره‌های شورای دموکراسی آمریکا شرکت کرده بود و زمستان 98 در پراگ پایتخت چک در یک کارگاه آموزشی حضور داشته است، الهه محمدی نیز در ترکیه و در موسسه "ایران آکادمیا" دوره دیده است .

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»

جزئیات جدید از پرونده «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»

الهه محمدی پیشتر از فروردین 99 تا فروردین 1400 به یک سال ممنوعیت فعالیت رسانه‌ای به‌دلیل انتشار گزارشی دروغ درباره وضعیت زنان در زندان قرچک شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار